Ermeniler Bakıya gele biler
13 Fevral 2014 Cümə Axşamı 14:22
Ermenistan nümayende heyeti ATeT Parlament Assambleyasının Bakıda keçirilecek növbeti sessiyasına qatılmaqdan ehtiyatlandığını bildirib.
“Ermenistan nümayende heyeti ATeT Parlament Assambleyasının Bakıda keçirilecek növbeti sessiyasına qatılmaqdan ehtiyatlandığını bildirib, lakin biz bütün qonaqları qebul etmeye hazırıq”.

APA-nın melumatına göre, bu barede ATeT PA-nın Vyanada keçirilen qış sessiyası çerçivesinde çıxışında Azerbaycan nümayende heyetinin üzvü Rebiyyet Aslanova deyib.

ATeT PA-nın İnsan haqları, demokratiya ve humanitar meseleler üzre ümumi komitesinin iclasında Ermenistan terefi assambleyanın sessiyasının Bakıda keçirilmesi ile bağlı iradını bildirib.

R. Aslanova ise bu iradın esassız olduğunu söyleyib: “Menim hemkarlarım bir neçe aydan sonra Bakıya gelib emin olacaqlar ki, bizim ölkede tolerantlıq hökm sürür ve insanlar sülh, emin-amanlıq şeraitinde yaşayır. Siz buna özünüz şahid olacaqsınız. Bakı sizleri qebul etmeye hazırdır. Siz göreceksiniz ki, Azerbaycan Qerbe istiqametlenmiş demokratik ölkedir”.

Xatırladaq ki, ATeT PA-nın növbeti sessiyası 28 iyun - 2 iyul tarixinde Bakıda keçirilecek.


DOSTLARINLA PAYLAŞ:

oyunlar