Türkiyede Azerbaycan heftesi keçirilecek
16 Noyabr 2013 Şənbə 10:41
Türkiyede Azerbaycan heftesi keçirilecek. Azerbaycan nümayende bu meqsedle Türkiyeye sefer edecek.
Türkiyede Azerbaycan heftesi keçirilecek. ANS PRESS-in Azerbaycan Respublikasının Prezidenti yanında Strateji Araşdırmalar Merkezinin saytına istinaden verdiyi melumata göre, 18-20 noyabr 2013-cü il tarixlerinde Azerbaycan nümayende heyeti Türkiyede "Azerbaycan heftesi” silsile tedbirler keçirmek üçün Türkiyeye sefer edecek.

Nümayende heyetinin terkibine Azerbaycan Respublikasının Prezidenti yanında Strateji Araşdırmalar Merkezinin direktoru Ferhad Memmedov, SAM-ın Xarici siyaset meselelerinin tehlili şöbesinin baş elmi işçisi Cavid Veliyev, İqtisadiyyatın tehlili ve qloballaşma meseleleri şöbesinin aparıcı elmi işçisi Zaur Veliyev ve Media Xidmetinin Rehberi Mehriban Hesenova, Millet vekili Musa Qasımlı, Milli Meclis aparatının Analitik İnformasiya şöbesinin müdir müavini Hatem Cabbarlı, "Qafqaz” Araşdırmalar Merkezinin baş direktoru Araz Aslanlı, APA TV-nin direktoru Vüqar Mesimoğlu ve Azerbaycan Diplomatik Akademiyasının elmi işçisi Taleh Ziyadov da daxildir.

Sefer erefesinde Ankara, Yalova, Edirne, Bursa, Bandırma şeherlerinde bir sıra görüşler planlaşdırılır.

Ankarada Baş nazirin xarici siyaset meseleleri üzre müşaviri İbrahim Kalin ve Türkiye Xarici İşler Nazirliyinde diplomatlarla görüş, Türk XİN SAM ile deyirmi masa ve Yaxın Şerq Strateji Araşdırmalar Merkezi ORSAM ile birge konfrans ve s. tedbirler nezerde tutulub.


DOSTLARINLA PAYLAŞ:

oyunlar