Sederek gömrüyünün reisi Mirmehemmed Seyidov 3 ay hebs aldı
19 Dekabr 2013 Cümə Axşamı 16:23
İqdır polis idaresinde saxlanılan Sederek gömrüyünün reisi Mirmehemmed Seyidov dekabrın 18-de gece yarısına qeder dindirilib.
Türkiyenin Naxçıvanla serhedindeki Dilucu gömrük-keçid menteqesinin bir qrup memuru ile birlikde dekabrın 17-de Qarsda (Türkiye) hebs olunan Sederek gömrüyünün reisi Mirmehemmed Seyidov saatlarla davam eden dindirmeden sonra hebsxanaya gönderilib. ANS PRESS-in melumatına göre, bu barede “virtualaz.org” saytı Türkiye qaynaqlarına istinaden xeber yayıb. Qars aeroportunda tutulandan sonra İqdır polis idaresinde saxlanılan Mirmehemmed Seyidov dekabrın 18-de gece yarısına qeder dindirilib. Dindirmeden sonra Mirmehemmed Seyidov ve onunla eyni vaxtda hebs edilen türkiyeli gömrük memurları barelerinde hebs qeti-imkan tedbirinin seçilmesi üçün növbetçi mehkemeye çıxarılıblar.

Mehkeme Sederek gömrüyünün reisinin ve daha bir neçe şexsin baresinde istintaq müddeti üçün 3 aylıq hebs-qetimkan qerarı çıxarıb ve şübheliler hebsxanaya gönderilib.

Türkiyedeki menbelerden virtualaz.org-a melum olub ki, Mirmehemmed Seyidov Türkiyeden Naxçıvana ve geriye mal daşıyan TIR sürücülerinin şikayetleri esasında hebs olunub. Konkret olaraq onun eleyhine ifadeler var ve gömrük reisinin yük maşını sürücülerinden, mal sahiblerinden müntezem rüşvet aldığına dair deliller istintaqa teqdim olunub.

Qeyd edek ki, Mirmehemmed Seyidov ve daha 16 şexs Türkiye polisinin bir ile yaxındır apardığı izlemelerden sonra hebs olunublar.


DOSTLARINLA PAYLAŞ:

oyunlar