Müdafie naziri Zakir Hesenov Fransa sefiri ile görüşüb
19 Dekabr 2013 Cümə Axşamı 17:54
Müdafie naziri Zakir Hesenov Fransa sefiri ile görüşüb. Görüşde Ermenistanın işğalçılıq siyasetinin davam etmesi ve neticede sülh prosesinin yubanması müzakire edilib.
Azerbaycan Respublikasının Müdafie naziri general-polkovnik Zakir Hesenov Fransa Respublikasının Azerbaycan Respublikasındakı fövqelade ve selahiyyetli sefiri cenab Paskal Mönyeni qebul edib. Nazirliyin metbuat xidmetinden ANS PRESS-e verilen melumata göre, qonaq müdafie nazirini yeni vezifeye teyin olunması münasibeti ile tebrik ederek, ona gelecek işlerinde uğurlar arzulayıb, Azerbaycan ve Fransa arasında ikiterefli münasibetlerin uğurla inkişaf etmesinden memnun olduğunu bildirib.

Regiondakı herbi-siyasi veziyyete toxunan müdafie naziri, Ermenistanın işğalçılıq siyasetinin bu gün de davam etdiyini, bunun neticesinde sülh prosesinin yubanmasını ve danışıqların uzadılmasının bölgedeki şeraite menfi tesir göstermesini diqqete çatdırıb.

Görüşde Fransa-Azerbaycan herbi elaqeleri ve qarşılıqlı maraq doğuran diger meseleler etrafında geniş fikir mübadilesi aparılıb.

Görüşde Fransa Respublikası Silahlı Qüvvelerinin Gürcüstanda ve eyni zamanda Azerbaycan Respublikasında akkredite olunmuş herbi attaşesi polkovnik-leytenant Andre Evrar iştirak edib.


DOSTLARINLA PAYLAŞ:

oyunlar