General Mayor Ramiz Tahirov Herbi Hava Qüvveleri komandanı oldu
28 Oktyabr 2013 Bazar Ertəsi 17:16
General Mayor Ramiz Tahirov Herbi Hava Qüvveleri komandanı oldu. General mayor Altay Mehdiyev yeni teyinatdan sonra qerargah reisi olacaq.
Altay Mehdiyev Herbi Hava Qüvvelerinin komandanı vezifesini icra edib, yeni teyinatdan sonra qerargah reisi vezifesinde saxlanıb

Azerbaycan müdafie nazirinin yeni müavini ve Herbi Hava Qüvveleri komandanı vezifesine teyinatın detalları melum olub.

APA-nın melumatına göre, general-mayor Ramiz Tahirov Herbi Hava Qüvvelerinin komandanı ve müdafie nazirinin müavini vezifesine teyin olunub. R. Tahirov Müdafie Nazirliyinde vezifesinin icrasına başlayıb.

Deqiqleşdirmeler zamanı melum olub ki, bu günedek general-mayor Altay Mehdiyev HHQ komandanı ve müdafie nazirinin müavini vezifesini icra edib. O, HHQ-nin qerargah reisi vezifesinde olub ve HHQ komandanı resmen teyin olunmadığından komandan vezifesini icra edib. Yeni komandan teyinatından sonra A. Mehdiyev HHQ-nin qerargah reisi vezifesine qayıdıb.

Qeyd edek ki, oktyabrın 24-de general-mayor Ramiz Tahirovun Herbi Hava Qüvvelerinin komandanı ve müdafie nazirinin müavini vezifesine teyin olunduğu xeberini yayılıb. Ertesi gün ise Müdafie Nazirliyinin metbuat xidmetinden HHQ komandanı, general-mayor Altay Mehdiyevin deyişdirilmesi ile bağlı melumatların heqiqeti eks etdirmediyi barede açıqlama verilib.


DOSTLARINLA PAYLAŞ:

oyunlar