Azerbaycandan Türkiyeye maşınla iki saata getmek mümkün olacaq
18 Noyabr 2013 Bazar Ertəsi 11:36
Türkiyenin Erdahan vilayetinde Türkiyeni Gürcüstan ve Azerbaycanla birleşdirecek Çıldır-Aktaş serhed menteqesinin tikintisine başlanılıb.
Türkiyenin Erdahan vilayetinde Türkiyeni Gürcüstan ve Azerbaycanla birleşdirecek Çıldır-Aktaş serhed menteqesinin temelqoyma merasimi keçirilib. ANS PRESS-in Azertac-a istinaden verdiyi melumata göre, merasimde çıxış eden Türkiyenin gömrük ve ticaret naziri Hayati Yazıçı, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliyinin sedri Rıfat Hisarcıklıoğlu ve erdahan valisi Seyfeddin ezizoğlu bildiribler ki, 10 aydan sonra istifadeye verilecek bu serhed menteqesi Gürcüstan ve Azerbaycana alternativ yol olmaqla yanaşı, erdahan vilayetinin sosial-iqtisadi inkişafına da tekan verecek. Serhed menteqesinin Gürcüstan terefinde magistral avtomobil yolunun temirine gösterdiyi kömeye göre Azerbaycan dövletine teşekkür ifade edilib.

2014-cü ilin avqust ayında istifadeye verilecek Çıldır-Aktaş serhed menteqesinden Gürcüstana keçmekle Azerbaycan avtomobille iki saata gelmek mümkün olacaq.


DOSTLARINLA PAYLAŞ:

oyunlar