Temas xettini keçen ermeninin kimliyi melum oldu
28 Yanvar 2014 Çərşənbə Axşamı 18:00
60-65 yaşlarında olan Xocayan Mamika Tiqranoviçin üzerinde her hansı bir silah olmayıb.
Bu gün qoşunların temas xettini keçerken saxlanılan ermeninin kimliyi melum olub. esir ve itkin düşmüş, girov götürülmüş vetendaşlarla elaqedar Dövlet Komissiyasının katibi Şahin Sayılov ANS PRESS-e açıqlamasında bildirib ki, temas xettini keçen şexs mülkü şexs olub. Onun adı Xocayan Mamika Tiqranoviçdir.

Dövlet Komissiyasında olan resmi melumata göre, şexsin texminen 60-65 yaşlarında olduğu bildirilir. Şahin Sayılov mülkü şexsin üzerinde her hansı bir silahın olmadığını deyib.

Qeyd edek ki, bu gün 16 radelerinde Tovuz rayonu istiqametine Ermenistan terefden keçen ermeni saxlanılıb. ANS PRESS-in bölge müxbirinin verdiyi melumata göre, texmini 50 yaşlarında olan olan şexs kend sakinlerinin müdaxilesi ile tutulub. erazideki herbçiler hemin şexsi tutaraq aparıblar.

Xatırladaq ki, son günler Azerbaycan-Ermenistan qoşunlarının temas xettinde veziyyet gerginleşib. Tekce öten gece cebhe xettinde ateş 196 defe pozulub. Azerbaycan Ordusunun kapitanı Ceferov Elnur Cefer oğlu ve leytenantı ezizov Sebuhi Rüstem oğlu şehid olub.


DOSTLARINLA PAYLAŞ:

oyunlar