Ermenistana sığınacaq üçün geden azerbaycanlı aileden xeber var
02 Fevral 2014 Bazar 21:05
Ermeni terefi aileni müvafiq yoxlamadan keçirdikden sonra onların isteyine cavab verecek.
Ermenistan metbuatı bu ölkeye sığınacaq üçün müraciet etmiş azerbaycanlı aile bağlı yeni xeber yayıb. Ermenistan terefi siyasi sığınacaq üçün müraciet eden aile ile müvafiq iş aparır.

ANS PRESS-in melumatına göre, bu sözleri Ermenistan Milli Tehlükesizlik Şurasının katibi Artur Baqdasaryan bildirib. A. Baqdasaryanın sözlerine göre, müeyyen yoxlama işleri aparıldıqdan sonra ailenin sığınacaqla bağlı isteyine cavab verilecek.

Qeyd edek ki, 29 yanvar tarixinde 37 yaşlı Cavid Orucov heyat yoldaşı ve 3 uşağı ile sığınacaq almaq üçün Ermenistana müraciet edib. Aile bu addımını ölkede teqibe meruz qalması ile esaslandırıb. Teqibler ise onun ermeni esilli Bakı sakini 31 yaşlı Röya Mirzoyeva adılı xanımla aile qurmasından sonra başlayıb. Ermenistan KİV-lerinin melumatına göre, Orucovun bir qeder evvel Avropa ölkelerine siyasi sığınacaq barede müracieti uğursuz olub. Azerbaycan terefi hele bu meseleye münasibet bildirmeyib.

Heyat yoldaşı ermeni olan Cavid Orucovun ailesinin gelecek taleyi ile BMT-nin Ermenistan ofisi ve Ermenistanın Miqrasiya Agentliyi meşğul olur.


DOSTLARINLA PAYLAŞ:

oyunlar