Enver paşanın nevesi ermenilere meslehet verdi
26 Yanvar 2014 Bazar 17:21
Osman Mayatepek: Soyqırım iddiaları ile Ermenistanda sade insanlar aldadılır, kiçik bir qrup ise bundan istifade ederek rifah içinde heyat sürürler.
“Ermeni soyqrımı bir nağıldır.” ANS PRESS-in Türkiyenin “Doğan” xeber ağentliyine istinaden verdiyi melumata göre, bunu Azerbaycan üçün de böyük xidmetleri olan türk herbiçisi enver paşanın nevesi Osman Mayatepek deyib. O, ermenilerin soyqrımı iddialarının çox kiçik bir qrup terefinden şişirdildiyini bildirib:ğ

“Ermenistanda çox kiçik bir kütle soyqrımı iddialarını şişirdib ve neticede de mükemmel şekilde ondan istifade ederek yaşayırlar. Amma yazıq camaatın etrafı qapalıdır, deniz ve bir açıq semti yoxdur. Soyqırım iddiaları ile bu insanlar aldadılır, özleri ise rifah içinde heyat sürürler”.

Osman Mayatepek soyqırım iddiaları aradan qaldırdıqdan sonra Ermenistan - Türkiye münasibetlerinin yaxşılaşacağına ümid etdiyini söyleyib: “İnşallah bu soyqırım iddiaları aradan qalxandan sonra qonşumuz olan Ermenistanla olan münasibetlerimiz yaxşılaşacaq. Onlarla medeni ve ticaret elaqeleri qura bilerik”.
"


DOSTLARINLA PAYLAŞ:

oyunlar