Azercell korrupsiya qalmaqalına aydınlıq getirdi
07 Yanvar 2014 Çərşənbə Axşamı 23:16
Ölkenin en iri mobil operatorunda aparılan yoxlamalardan sonra şirketin dövlet qurumları ile elaqeler departamentinin rehberi işden kenarlaşdırılıb.
“Azercell” şirketi metbuatda şirket baresinde yayılan korrupsiya qalmaqalına aydınlıq getirib. Metbuatda yayılan xeberde bildirildi ki, ölkenin en iri mobil operatorunda aparılan yoxlamalardan sonra üze çıxan korrupsiya elementleri şirketin dövlet qurumları ile elaqeler departamentinin rehberi Samit Hemidovu işden kenarlaşdırıblar. Meseleye şirketin resmisi ekskluziv olaraq ANS TV-nin efirinde yayımlanan Xeberçi verilişinde aydınlıq getirib. Qonağımız İctimaiyyetle elaqeler şöbesinin emekdaşı Günay Memmedli olub.

Azercell nümayendesi, Günay Memmedli: ““Azercell” şirketi yarandığı günden etibaren, yeni 17 ildir ki, gösterdiyi zaman yüksek seviyyeli etik biznes normalarına esas feailiyyet gösterir. Bizim fealiyyetimizde bu hemişe eks olunub. “Azercell” in bir parçası olan Tele Sonera şirketler qrupunda Norton Fumbrayt şirketi terefinden müxtelif araşdırmalar aparılır. Lakin bütün bunlar Şirketler Qrupumuzun bir daha yüksek etik normalara biznes fealiyyetinin sübut etmek üçün şirketin yeni rehberliyi terefinden söhbet İsveçde olan Tele Sonera şirketinin baş ofisi baresinde gedir. Şirketin rehberi terefinden yeni bütün bunlar ictimaiyyete açıqlaması üçün yeni bir cehdidir. “Azercell”e gelince bizim yerli mediyanın Röyter xeber agentliyi konkret olaraq “Azercell” de korrupsiya barede meqale heç bir şey qeyd etmeyib. Ve men tam aydın şekilde şirketimizin rehberinin mövqeyini bildire bilerem ki, “Azercell” de heç bir korrupsiya halı üze çıxmamışdır”.




DOSTLARINLA PAYLAŞ:

oyunlar