Twitter sevgini öldürür
06 İyul 2014 Bazar 08:37
Son araşdırmalara göre heddinden artıq Twitter istifadesi elaqelere menfi tesir edir. Hetta ayrılıq, boşanma ve sedaqetsizliye de yol açır.
Missuri Universitetinin alimi Russel Kleytonun 581 tvitter istifadeçisi ile etdiyi araşdırmanın neticeleri "Cyberpsychology, Behavior, and Social Networking" adlı jurnalda neşr olunub. ANS PRESS-in melumatına göre, araşdırma esasen heddinden artıq "Tvitter" istifadesi ve cütlüklerin yaşadığı mübahiseler arasındakı elaqeni ehate edir. Araşdırmaya göre, sevimli saytdan çox istifade etmek, eşq heyatını tehlükeye ata biler.

İştirakçılar ne qeder "tvitter"de aktiv olduqlarını ve bunun neticesinde partnyorlarla elaqelerinde ne cür problemlerin ortaya çıxdığını izah edibler. Sorğunun neticesine göre, "Tvitter" ne qeder çox istifade edilse, buna bağlı problemlerin de o qeder artdığı qeyde alınıb. Bu veziyyetin vefasızlıq, ayrılıq ve boşanmaya bele getirib çıxara bileceyi müeyyenleşib.

Kleyton keçen il apardığı araşdırmada da sosial şebeke saytı “Facebook” istifadesinin elaqeler üzerindeki tesirini araşdırmışdı. Araşdırma daxilinde elaqelerin heddinden artıq istifadeden zerer gördüyü neticesine gelib çıxmışdı.


DOSTLARINLA PAYLAŞ:

oyunlar