Ramil Seferov Sarkisyana cavab verdi
25 Aprel 2014 Cümə 17:25
Ramil Seferov: Ermenilerin hede-qorxu dolu sözlerine heç vaxt fikir vermemişem.
Ermenistanda qondarma ermeni soyqırımı ile bağlı keçirilen tedbirlerin gedişinde azerbaycanlı zabit Ramil Seferova qarşı növbeti tehdidler eşidilmekdedir.

ANS PRESS-in melumatına göre, ermeni yazar Aykazn Qaqriyan qondarma “ermeni soyqırımı” ile bağlı yazısında “Serj Sarkisyanın Qorik Akopyana xüsusi tapşırıq vermesine baxmayaraq o, hele de sağdır” qeydini edib. Görünen budur ki, Ermenistan rehberliyi Azerbaycan bayrağını tehqir etdiyi üçün Macarıstanda Ramil Seferov terefinden öldürülmüş Qurgen Markaryanın qisasını almaq niyyetinden el çekmeyib.

Azerbaycan Silahlı Qüvvelerinde xidmetini davam etdiren Ramil Seferovun yuxarıda qeyd edilenlere münasibetini bildirib. Azerbaycanlı zabit bunları deyib: “Açığı, bele qeyri-ciddi bir meseleye men heç bir şerh vermek istemezdim. Men evveller de, indi de özüme qarşı ermeni terefinin seslendirdiyi hede-qorxu dolu fikirleri çox eşitmişem. Silahlı Qüvvelerin zabiti kimi, Azerbaycan vetendaşı kimi ermenilerin bu cür sayıqlamalarına ümumiyyetle fikir vermemişem ve indi de bu mövqedeyem. Hazırda xidmet yerindeyem ve gündelik fealiyyetlerimizle meşğuluq. Bir daha bildirirem ki, bu cür absurd çağırışları ciddi qebul etmek fikrim yoxdur ve metbuat işçilerini de buna sesleyirem”.


DOSTLARINLA PAYLAŞ:

oyunlar