Orxan Zeynalovun keçmiş müdiri axtarışa verilib
13 Mart 2014 Cümə Axşamı 20:58
Orxan Zeynalovun moskvalı Yeqor Şerbakovu vurması ile gündeme gelen Biryulevo terevez bazasının esas sahibi barede beynelxalq axtarış verilib.
ANS PRESS-in melumatına göre, Biryulevoda yerleşen "Novıe Çeremuşki" QSC-nin sehmlerinin 70%-nin sahibi İqor İsayeve qarşı 19 fevral 2014-cü il tarixde federal axtarış verilib. Orxan Zeynalov Biryulevo terevez bazasında işleyib.

Hadise 2013-cü ilin oktyabr ayının 10-da 25 yaşlı Yeqor Şerbakovun namelüm qafqazlı terefinden öldürülmesi ile başlayıb. Oktyabrın 13-de rayon sakinleri küçeye çıxaraq qatilin tutulmasını teleb edibler.

Daha sonra diqqet terevez bazasının üzerine yönelib ve qetlde günahlandırılan Orxan Zeynalovun hemin bazada işlediyi bildirilib. Terevez bazasının rehberliyi qanunsuz miqrasiyanın teşkilinde günahlandırılıb. Bazada anqarlar yaşayış korpuslarına çevrilerek qeyri-leqal miqrantlara kirayeye verilib.

Dağıstanlı İqor İsayev terevez bazasını 1992-ci ilden idare edib. evveller onun adı İbrahim Hacıyev olub. Daha sonra o adını deyişmek qerarına gelib. Bezi melumatlara göre, o, Birleşmiş ereb emirliklerinde gizlenir. 


DOSTLARINLA PAYLAŞ:

oyunlar