İş axtaranların diqqetine!
28 Mart 2014 Cümə 11:19
İş axtaranların diqqetine! Emek ve Ehalinin Sosial Müdafiesi Nazirliyi terefinden telebe ve mezunlar üçün aktiv meşğulluq tedbirleri keçirilecek.
Nazirliyin ictimaiyyetle elaqeler şöbesinden ANS PRESS-e verilen melumata göre, aprel ayında EESMN yanında Dövlet Meşğulluq Xidmeti terefinden telebe ve mezunların emek bazarına inteqrasiyası meqsedile Azerbaycan Texniki Universitetinde, Azerbaycan Memarlıq ve İnşaat Universitetinde, “Odlar Yurdu” Universitetinde aktiv meşğulluq tedbirleri keçirilecek.

"Karyerada ilk addım" devizi altında teşkil olunan bu tedbirler yuxarı kurslarda tehsil alan, xüsusen ali tehsil ocaqlarını bitirerek emek fealiyyetine başlamaq erefesinde olan mezunlarla işegötürenler arasında ilkin elaqelerin qurulmasına, onlarda müasir emek bazarı barede dolğun melumatların yaradılmasına xidmet edir. Tedbirler zamanı telebe ve mezunlar öz ixtisaslarına uyğun vakansiyalar barede melumatlar elde etmek, hemçinin işegötürenler müasir teleblere cavab veren ixtisaslı kadrların seçimini aparmaq imkanı qazanacaqlar.

Genclerin emek bazarına çıxışının desteklenmesine ve semereli meşğulluğunun teminatına xidmet eden bele tedbirlerin il erzinde diger bir sıra universitetlerde, o cümleden Sumqayıt, Gence, Lenkeran, Mingeçevir şeherlerindeki ali tehsil ocaqlarında de keçirilmesi nezerde tutulur.


DOSTLARINLA PAYLAŞ:

oyunlar