Ermenilere iki qat artıq cavab verilir
08 Avqust 2014 Cümə 10:30
Müdafie Nazirliyinin nümayendeleri, müharibe veteranları, bir qrup QHT ve media nümayendeleri cebhe xettinde xidmet eden esgerlerle görüşüb.
ANS PRESS-in bölge müxbirinin verdiyi melumata göre, önce herbi hissede esgerlerin qarşısında çıxışlar edilib. Çıxışlar zamanı xalqla ordunun hemreyliyi xüsusi vurğulanıb.

Daha sonra nümayende heyyeti birbaşa sengere yollanıb. Komandirler sengerdeki xidmet barede nümayende heyyetine melumat verib. Ön xette herbiçilerimizin xidmet şeraitini gözlerile gören keçmiş döyüşçüler de, ordunun bu günkü veziyyetinin 20 il bundan önce olduğundan çox ferqlendiyini bildiribler.

I Qarabağ müharibesi iştirakçıları onu da elave edibler ki, yarımçıq saxladıqları işi bu gün Ali Baş Komandanın emrile sona çatdırmağa hazırdırlar.

“Biz mütleq qalib geleceyik. İndiki durum çox gözeldir. Bizim vaxtımızda veziyyet bele deyildi. Deyim ki, bizde tank vuran da çatışmırdı. İndi ise cürbecür keyfiyyetli silahlarımız var”, - deye keçmiş döyüşçü Hafiz Memmedov bildirib.

Çıxışları zamanı keçmiş döyüşçüler birmenalı olaraq döyüş emrini gözlediklerini qeyd edibler. Onların sözlerine göre, döyüşçüler arasında böyük ruh yüksekliyi var.

"elli yaşım var. 2 oğul böyütmüşem. Bu gün oğlanlarım da, özüm de, orduya qatılmağa hazırıq. esgerlere dayaq durmalıyıq ve önünde getmeliyik. Çox sevindik ki, bu gün ordumuzda byük ruh yüksekliyi hökm sürür”, - deye keçmiş döyüşçü Qabil Allahverdiyev bildirib.

Nümayende heyyeti esgerlerimizin sayıqlığını öz gözlerile görüb. Milli Ordumuzun herbiçileri de Ermenistan silahlı birleşmelerinin meğlubiyyetinin uzaq olmadığını dediler.

“Düşmenin atdıqları her güllenin cavabını iki qat artıq, layiqince veririk. Ermeniler gizletseler de, onların itkileri heddinden artıq çox olur. Gizletmeye çalışırlar”, - deye ordumuzun giziri Elgün elekberov vurğulayıb.

Ön xetde xidmet eden komandirler de bir daha emin edibler ki, herbiçilerimiz Milli Ordumuzun balansında olan müasir texnika ve silahlar vasitesiyle qarşı terefin her addımını izlemek gücüne malikdir. Lazım geldiyi anda düşmen qüvveleri mehv etmek qüdretine malikdir.

















DOSTLARINLA PAYLAŞ:

oyunlar