Cebhede nisbi sakitçilik hökm sürür
08 Avqust 2014 Cümə 11:41
Hazırda cebhede nisbi sakitçilik hökm sürür. Bu deqiqelerde cebhede ateş sesleri eşidilmir.
Hazırda cebhede nisbi sakitçilik hökm sürür. ANS PRESS-in bölge müxbirinin verdiyi melumata göre, bu deqiqelerde cebhede ateş sesleri eşidilmir.

Terterin Seyidsulan kendindeki mövqelerinden ordumuzun üzbeüz mövqelerine ateş açılıb. Hazırda Terterin istiqametinde, Qapanlı, Çaylı Göyarx, Çaylı, Çilebürt, Qızıl Oba ve Goranboy rayonunun Tapqaraqoyunlu kendlerinde heç bir gerginlik yoxdur.

Sakinlerin ANS PRESS-in bölge müxbirine verdikleri melumata göre, Ağdamın temas xettinde de gece ateş sesleri gelse de, hazırda nisbi sakitçilik hökm sürür. Rayonun Yusifcanlı, Şıxlar, Baş Qervend, Sarıcalı, Kengerli, Mireşirli, Çıraqlı kendlerinde de sakinçilikdir. Heç bir rayon ve kendlerde sakinler evleri boşaltmayıblar. Her kes öz işile meşğuldur. Heyat adi axarı ile davam edir.

Sakinlerin sözlerine göre, temas xettine yaxın otlar ve ekin sahelerine gündüz vaxtı getmek mümkün olmasa da, axşamlar kendliler teserrüfatla meşğuldur.

Qeyd edek ki. bu gece cebhenin müxtelif istiqametlerinde sutka erzinde ateşkes rejimi ümumilikde 58 defe pozulub.

Ermeni silahlı bölmeleri dünen ve bu gece Ermenistan Respublikasının Berd rayonunun erazisindeki adsız yüksekliklerde, Ayqepar ve Çinari kendlerinde yerleşen mövqelerden Tovuz rayonunun Muncuqlu, elibeyli, Koxanebi ve Ağbulaq kendlerinde yerleşen mövqelerimizi ateşe tutublar.

Bundan başqa, Ağdam rayonunun Yusifcanlı, Merzili, Şuraabad, Baş Qervend, Qaraqaşlı, Terter rayonunun Göyarx, Çaylı, Qızıl Oba, Füzuli rayonunun Aşağı Seyidehmedli, Aşağı ebdürrehmanlı, Qorqan, Qaraxanbeyli, Goranboy rayonunun Tapqaraqoyunlu, Xocavend rayonunun Kuropatkino, Cebrayıl rayonunun Mehdili kendleri yaxınlığında ve adsız yüksekliklerde yerleşen mövqelerden de Silahlı Qüvvelerimizin mövqeleri ateşe tutulub.


DOSTLARINLA PAYLAŞ:

oyunlar