Cebhede bu gece de silahlar susmayıb
07 Avqust 2014 Cümə Axşamı 10:27
Bu gece cebhenin müxtelif istiqametlerinde sutka erzinde ateşkes rejimi ümumilikde 128 defe pozulub.
Bu gece cebhenin müxtelif istiqametlerinde sutka erzinde ateşkes rejimi ümumilikde 128 defe pozulub. ANS PRESS-in Müdafie Nazirliyinin metbuat xidmetine istinaden verdiyi melumata göre, ermeni silahlı bölmeleri dünen ve bu gece Ermenistan Respublikasının Berd rayonunun Ayqepar kendinde yerleşen mövqelerden Tovuz rayonunun elibeyli kendinde yerleşen mövqelerimizi ateşe tutublar.

Noyemberyan rayonunun erazisindeki adsız yüksekliklerde, Barekamavan, Dovex, İcevan rayonunun Berkaber kendlerinde yerleşen mövqelerden Qazax rayonunun erazisindeki adsız yüksekliklerde, Qaymaqlı, Kemerli ve Qızılhacılı kendlerinde yerleşen mövqelerimiz de ateşe meruz qalıb.

Ağdam rayonunun Yusifcanlı, Şıxlar, Sarıcalı, Kengerli, Merzili, Cevahirli, Terter rayonunun Göyarx, Çaylı, Çilebürt, Qızıl Oba, Füzuli rayonunun Aşağı Seyidehmedli, Aşağı ebdürrehmanlı, Goranboy rayonunun Tapqaraqoyunlu, Xocavend rayonunun Kuropatkino kendleri yaxınlığında ve Göygöl rayonunun erazisindeki adsız yüksekliklerde yerleşen mövqelerden de Silahlı Qüvvelerimizin mövqeleri ateşe tutulub.

Qeyd edek ki, düşmen cavab ateşi ile susdurulub.


DOSTLARINLA PAYLAŞ:

oyunlar