Sovetski mehellesi ile bağlı yenilik
04 İyun 2014 Çərşənbə 12:28
Baş nazirin müavini Abid Şerifov Bakının Sovetski mehellesinde sahesi kiçik olan evlerle bağlı meseleye aydınlıq getirib.
Abid Şerifov APA-ya açıqlamasında bildirib ki, bu mesele hökumetin gündemindedir: “Sadece, “Sovetski” mehellesinde inventarlaşma prosesinin başa çatması gözlenilir”.

Qeyd edek ki, martın 3-de “Sovetski” mehellesinin köçürülmesi ile bağlı yaradılmış Köçürme Komissiyası ve “Sovetski” mehellesinin sakinlerinin yaratdığı 7 neferlik Teşkilat Komitesinin üzvlerinin görüşünde Abid Şerifov deyib ki, köçürme ile bağlı hökumetin 1 kv. m üçün 1500 manat teklifi qüvvede qalacaq. O, menzilinin sahesi az olan, verilecek pula yeni menzil alması mümkün olmayan sakinlerle bağlı da düşündüklerini ve hökumetin bu meseleni nezere alacağını beyan edib.

Abid Şerifov APA-ya açıqlamasında “Sovetski” mehellesinde inventarlaşma prosesinin bir aya-ayyarıma başa çatacağını gözlediklerini söyleyib: “Bakının “Sovetski” mehellesinde sahesi kiçik olan evlerle bağlı mesele texire düşmeyib. İnventarlaşma prosesi başa çatandan sonra Maliyye Nazirliyi, Bakı Şeher İcra Hakimiyyeti, Yasamal Rayon İcra Hakimiyyeti ile bir araya gelib, sahesi kiçik olan evlerle bağlı teklif hazırlayacağıq”.


DOSTLARINLA PAYLAŞ:

oyunlar