Sovetski ile bağlı son durum
10 Aprel 2014 Cümə Axşamı 12:37
Evlerinin sökülmesine razılıq veren Sovetski kimi tanınan qesebenin sakilerini ile 490 razılaşdırma protokolu imzalanıb.
Bunu ANS PRESS-e açıqlamasında Yasamal rayon icra hakimiyyeti başçısının müavini Semed İslamov deyib. O, bildirib ki, "Sovetski" kimi tanınan qesebede söküntü işleri ile elaqedar olaraq inventarlaşdırma ve ölçü işleri hazırda davam etdirilir. Onun sözlerine göre, bu gün artıq 2800 menzilde ölçü-inventarlaşdıma işleri aparılıb:
“Vetendaşların müracietinin sayı çoxdur. Ölke başçısının gösterişine müvafiq olaraq bu günki gün öz menzil xidmetini hemin erazide yaxşılaşdırmaq isteyen insanların sayı çoxdur. Ona göre de biz öz Komissiyamızın iclaslarını heftede 3 defeden az etmirik. Her defe texminen 100-e yaxın insan müraciet edir. 50-60-dan çox menzil sahibi ile biz menzil protokolu imzalamaq hüququ elde edirik. Bu güne qeder 490 razılaşdırma protokolu imzalanıb”.

Semed İslamov qeyd edib ki, 340 neferin maliyye hesablarına menzilleri üçün ödenilen mebleğ yüklenib: “Digerleri ise onlara ödenilen vesaiti yaxın günlerde elde edecekler. İndiye qeder 40-a yaxın ev sökülüb. Menziller üçün ödenilen mebleğ maliyye hesablarına oturan şexslerinin evlerinin söküntüsüne yaxın vaxtlarda başlanılacaq”.

Xatırladaq ki, martın 3-de keçirilen görüşde baş nazirin müavini A.Şerifov hökumetin 1 kv. m üçün 1500 manat teklifinin qüvvede qaldığını, elave olaraq köçmeye razılaşan ailelere 1400 manat (iki aylıq 1000 manat kiraye haqqı ve ev eşyalarının daşınması üçün 400 manat) verileceyini bildirib.



DOSTLARINLA PAYLAŞ:

oyunlar