Şehid gizir Abilov Xudaverdi torpağa tapşırılır
28 May 2014 Çərşənbə 16:44
Ermeni keşfiyyat-diversiya qrupunun postumuza basqın etmesi neticesinde şehid olan gizir Abilov Xudaverdi Ferhad oğlunun cenazesi bu gün torpağa tapşırılacaq.
ANS PRESS-in melumatına göre, 1991-ci il tevellüdlü gizir Abilov Xudaverdi bu gün saat 18:00-da Sumqayıt şeher Şehidler Xiyabanında defn edilecek.

Defn merasiminde Müdafie Nazirliyinin bir sıra herbi qulluqçılarının iştirak edeceyi de gözlenilir. Melumatı Müdafie Nazirliyinin metbuat xidmeti ANS PRESS-e tesdiqleyib.

Basqın zamanı ağır yaralanan esgerimiz Mirzezade Mehman Dadaşbala oğlu ise yaxınlıqdakı herbi hospitala yerleşdilib. esgerin veziyyetinde deyişiklik yoxdur.

Qeyd edek ki, bu gün ermeni keşfiyyat-diversiya qrupu növbeti defe postumuza basqın etmeye cehd gösterib. Müdafie Nazirliyinden ANS PRESS-e verilen melumata göre, mayın 27-de axşam saatlarında ve 28-ne keçen gece ermeni keşfiyyat-diversiya qrupu cebhenin Füzuli rayonu erazisinde müdafienin ön xettinde yerleşen mövqelerimizdeki postlardan birine növbeti defe basqın etmeye cehd gösterib.


DOSTLARINLA PAYLAŞ:

oyunlar