Dilqem Esgerov efv istemeyib
05 İyul 2015 Bazar 04:49
Kelbecer rayonu erazisinde girov götürülüb, ömürlük hebse mehkum edilmiş azerbaycanlı Dilqem Esgerov separatçı rejimin rehberliyinden efv istemeyib.
Azerbaycanlı girov separatçı rejime bu barede her hansı müraciet etmeyib

İşğal altındakı Kelbecer rayonu erazisinde girov götürülmüş ve qanunsuz "mehkeme"nin qerarı ile ömürlük hebse mehkum edilmiş azerbaycanlı Dilqem Esgerov separatçı rejimin rehberliyinden efv istemeyib.
 
APA-nın "news.am" saytına istinaden verdiyi melumata göre, bunu onun üçün teyin olunmuş vekil Erik Beqlaryan deyib. E.Beqlaryan bildirib ki, D.esgerovun bele bir arzusu yoxdur.
 
Qeyd edek ki, 2014-cü ilin iyul ayında Rusiya vetendaşı Dilqem Esgerov ve Azerbaycan vetendaşı Şahbaz Quliyev Kelbecerde öz ata-baba yurdlarını ziyaret etmek isteyerken Ermenistan esgerleri terefinden girov götürülübler. Diger Azerbaycan vetendaşı Hesen Hesenov ise güllelenerek öldürülüb. H.Hesenovun meyiti düşmenden alınaraq Bakıda defn edilib.
 
Separatçı Dağlıq Qarabağ rejiminin oyuncaq "mehkemesi" öten il dekabrın 19-da Dilqem Esgerovun ömürlük, Şahbaz Quliyevin ise 22 il müddetine azadlıqdan mehrum edilmesi barede qerar çıxarıb. "Apellyasiya Mehkemesi" bu qerarı qüvvede saxlayıb.


DOSTLARINLA PAYLAŞ:

oyunlar